Derivation uit Delft. Foto: PR
Derivation uit Delft. Foto: PR

Metal-KUDO bij Rockcafé Taste

Algemeen

GROENLO - Eens per jaar houdt het Groenlose muziekcafé Taste een metal-KUDO in plaats van een 'normale' KUDO-avond. KUDO staat voor Kom Uit De Oefenruimte; de avonden zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Zaterdag 23 september spelen alleen maar metalbands, juist om deze stroming binnen de rockmuziek ook een podium te bieden.

Het wel bekende voor-Beltrums festival Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO-avonden dit seizoen, wordt een band uitgezocht die PigPop 2018 mag openen! Er zal op iedere KUDO-avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen op de band die volgens hen PigPop mag openen.

Er zijn in totaal vijf KUDO-avonden, 17 bands waar uit gekozen gaat worden en PigPop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keuze maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen twee keer twee vrijkaarten voor PigPop getrokken worden.

Op zaterdag 23 september spelen vanaf 20.00 uur: Derivation uit Delft, Harbour of Souls uit Goes, Facing the Madness en Rise Above uit Winterswijk. Entree os vrij.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant