Kruisjassen weer van start in Harreveld

Algemeen

HARREVELD - Voor liefhebbers gaan bij De Boer in Harreveld de kruisjasavonden weer van start. Op de vrijdagavond kan er gekruisjast worden, te winnen zijn mooie vleesschotels.

De zomer nadert haar einde. De dagen korten alweer, de mogelijkheden om 's avonds nog gezellig buiten te zitten worden minder. Tijd dus om de avond weer op een andere manier in te vullen. Hier en daar is het kaartseizoen inmiddels al weer begonnen. Ook in Harreveld is weer de mogelijkheid om op de vrijdagavond te kaarten bij De Boer.

Evenals al vele voorgaande jaren kan er elke twee weken gekruisjast worden om mooie vleesschotels. Hoe liggen de kaarten dit seizoen? Liefhebbers zijn welkom om de sfeer en hun geluk te proeven. Winnen is mooi meegenomen, maar gezelligheid staat voorop. Vorig seizoen kwamen er ook af en toe wat jongeren kaarten. Het zou mooi zijn als die trend zich zou voortzetten, want kaarten is niet perse alleen voor de ouderen onder ons. De eerste kruisjasavond bij De Boer is op vrijdag 22 september, aanvang: 20.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant