Afbeelding

Veelbelovende start Litac

Algemeen

LICHTENVOORDE - Misschien is het voorbarig, maar als de eerste voortekenen niet bedriegen dan kan het onlangs uit de 3e divisie gedegradeerde team in elk geval meedoen in de strijd om de eerste plaats in de hoofdklasse van de afdeling Gelre. De inbreng van de derde man kan beslissend zijn. De wedstrijd Bit.nl 3 (Ede) – Litac eindigde in een 3-7 overwinning voor Litac.

Na het vertrek van Robert Kock is nu ook Lars Banning vertrokken om dit seizoen de kleuren van 2e divisionist Entac Enschede te verdedigen. Daarmee wordt de spoeling wel erg dun. Na de mooie thuiszege vorige week tegen het toch wel gevreesde Huissense Hutaf (7-3)- met de volle winst voor Sander Spijkers en Aaron Albeck - moest men nu op bezoek bij de derde uitgave van het in tafeltenniskringen gerenommeerde Edese Bit.nl.
Voor Aaron liep alles opnieuw heel voorspoedig. Met opnieuw drie zeges wist hij zich ook persoonlijk in de toppositie op de ranglijst te plaatsen. Sander Spijkers liep een klein deukje op in zijn laatste wedstrijd. Maar 2 overwinningen zijn ook mooi meegenomen. Ook het dubbel wonnen zij. Heel verdienstelijk was de overwinning die Colin Peper behaalde. Het niveau lijkt nog wat te hoog, maar wie weet wat er allemaal nog in het vat zit.
Na twee wedstrijden neemt Litac de koppositie in en de grootste opponent lijkt Zevenaar te worden.
Komende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen het Brabantse Herpen op de rol.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant