ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het programma van de ZSOM wordt elke week op vrijdag om 15.00 uur uitgezonden in Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde. De uitzending van deze week ziet er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Op bezoek bij… Eekhoornmuseum Klaver Vier
Een nieuwe aflevering van "Op bezoek bij…". Deze keer waren met de camera bij het echtpaar Jansen in Terborg. Ze hebben een grote verzameling Eekhoorns. Nee,geen levendige maar gemaakt van allerlei materialen. Hun gehele tuis en tuinschuurtje staat er vol mee. Ria verzamelt naast Eekhoorns ook Ot en Sien modellen ,winkelwagen munten,kaarten lepeltjes en knipmutsen. Theo heeft ook niet stil gezeten en bezit honderden speculaas planken die aan de schuur hangen. Zeer de moeite waard om bij dit echtpaar op bezoek te komen. Iedere donderdag van 10 tot 15 uur is het museum gratis te bezichtigen aan De Laegte 20 in Terborg, en zoals ze zelf zeggen,de koffie staat klaar.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Bloemencorso Lichtenvoorde 2017
Ieder jaar maakt de ZSOM opnames van de diverse bloemencorso's in de Achterhoek. Op 3 september 2017 heeft de ZSOM het bloemencorso vanLichtenvoorde opgenomen. Geniet van het op één na grootste bloemencorso van Nederland! Vandaag het eerste deel.


www.zsom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant