ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Elke vrijdagmiddag om 15.00 uur wordt het tv-programma van de ZSOM uitgezonden in Careaz Antoniushove. Op vrijdag 24 november ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

De natuurtuin van Henk Lammers
Vandaag zijn we weer terug in de natuurtuin van Henk Lammers. In de herfst en winter ziet de natuurtuin er heel anders uit. Alle bladeren verkleuren , en ook de vogels zijn klaar voor de winterinval die komen gaat. In deze aflevering nemen we U mee van augustus t/m december in de natuurtuin van Henk Lammers uit Eibergen.

ZSOM Regiojournaal
Opnieuw nieuws en actualiteiten uit de regio.

Finale Open Podium 2016
In Doetinchem en omstreken barst het van het talent. Dat blijkt ieder jaar weer tijdens het Open Podium van Amphion. De schouwburg biedt creatieve talenten een professioneel podium en publiek om hun kunsten te vertonen. Lied of verhaal, cabaret of poëzie, instrumentaal of een dansje: allerlei vormen van kleinkunst komen voorbij tijdens het jaarlijkse festival. Het Open Podium Amphion kent een regionaal karakter. Het is dus de bedoeling om regionaal talent een professioneel podium te bieden. Op 24 september 2016 vond de finale plaats. Genomineerd waren close-harmony formatie Zippa, jazzband Flød , zangeres Sanne van Petersen, rockband Pulse en comedian Coen. Vandaag kunt u kijken en luisteren naar jazzband Flød en de winnares van vorig jaar Janthe Schepers.


www.zsom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant