Gouden medaille voor Femke. Foto: PR
Gouden medaille voor Femke. Foto: PR

Goud voor Femke van KSH

Algemeen

HARREVELD - Zaterdag 9 december was de eerste voorronde van de 4e en (een deel van de) 5e divisie. Lisa Domhof, Evi Goldewijk en Femke ten Have van KSH Gym en Streetdance mochten het spits afbijten. Voor Lisa is dit het eerste jaar in de 4e divisie. De spanning was dan ook aanwezig waardoor ze een paar keer van de balk viel. Verder had Lisa een keurige wedstrijd, vooral vloer en sprong waren erg netjes, en dat leverde een achttiende plaats op.

Evi turnde ook een nette wedstrijd. Met name op brug had Evi een zeer moeilijke oefening, helaas viel ze met ophurken. Gelukkig was de rest van haar wedstrijd netjes en behaalde ze een keurige zesde plek. Femke was niet helemaal fit tijdens haar eerste wedstrijd. Desondanks turnde ze alles zeer stabiel en wist ze een zeer goede balk oefening neer te zetten. Dit alles leverde haar een gouden medaille op!

Daarna was het de beurt aan Cis klein Gebbinck, Isa Krabbenborg en Marit Schutten. Cis en Isa sprongen allebei zeer nette sprongen en werden op dit toestel tweede en derde. Helaas moesten beide meiden wat tegenslagen incasseren op brug en balk. Op vloer lieten de meiden mooie stabiele oefeningen zien, waardoor Cis een 23ste plek wist te behalen en Isa een tiende plek. Marit begon ook op sprong waar ze een nette overslag sprong, brug was netjes maar werd helaas niet heel hoog gewaardeerd. Op balk liet Marit een fantastisch oefening zien met hoge elementen en zonder vallen. Ook vloer was erg netjes. Marit behaalde een achttiende plek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant