ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Elke vrijdagmiddag wordt het programma van de ZSOM uitgezonden in Careaz Antoniushove. De uitzending van vrijdag 22 december om 15.00 uur ziet er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio

Winterconcert Inter Nos
Op 14 december 2017 vond het jaarlijkse winterconcert van mannenzangvereniging Inter Nos plaats bij City Lido in Groenlo. Dit keer trad Zanggroep Colorful uit Groenlo op als gastkoor. Inter Nos heeft in het 71ste jaar van zijn bestaan het repertoire weer uitgebreid en liet het publiek hiervan op deze avond genieten. Voor de pauze zongen de mannen van Inter Nos de min of meer aan kerst gerelateerde stukken en na de pauze overwegend kerstliederen. Zanggroep Colorful, bestaande uit vijf enthousiaste dames en een nog enthousiastere coach bracht een zeer divers repertoire bestaande uit Nederlands-, Duits- en Engelstalige nummers. Vandaag het eerste deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
We gaan nogmaals terug naar het nieuws en actualiteiten uit de regio.

Kerstwandeling
Nog even en het is weer kerst. In de Adventsweken van 2012 was er een kerstwandeling georganiseerd door schaapherder Eltjo Stel uit Neede. Deze wandeling vond plaats in het buitengebied rond het Needse Vleer. De schapen wisten goed de weg, en via de Koeweiden,het gedenkbos weer terug naar 't Schaop'nhoes, waar de glühwein klaar stond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant