ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - De ZSOM zendt elke vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur een tv-programma uit in Careaz Antoniushove. Op vrijdag 26 januari ziet het programma er als volgt uit.

ZSOM Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Jubileumconcert vrouwenkoor Zang en Vriendschap
Dit koor bestond 25 jaar en dat vierden zij zoals alleen een koor het kan; ze zingen het dak eraf. Er werd een spectaculair jubileumconcert gegeven op zaterdag 25 november j.l. in Theater Astoria te Winterswijk. Medewerking werd verleend door Johan Meerdink, die het koor op de piano begeleidde en Dansstudio Vieberink uit Aalten die een aantal dansen liet zien. Tijdens dit concert werd de bezoeker dan verrast door een mix van liedjes, dans en pianomuziek. Het thema van het concert was liedjes en dansen uit films en musicals. Vandaag het laatste deel van dit concert.ZSOM Regiojournaal[4]

ZSOM Regiojournaal
Nogmaals nieuws en actualiteiten uit de regio.

Jonge vrouw als hoefsmid
Een jonge dame als hoefsmid, je hoort en ziet het niet vaak, maar in Beltrum woont Jona klein Gunnewiek. Doordat ze als kind altijd bezig was met pony's en paarden trok haar het vak van hoefsmid erg. Na veel twijfel en eerst en ander beroep heeft ze toch de opleiding tot hoefsmid gekozen. Nu rijdt zij met haar mobiele smidse door de Achterhoek om haar klanten te bezoeken en ter plaatse de versleten hoefijzers te vervangen. ZSOM bezocht haar tijdens haar werk aan de Waliënseweg in Winterswijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant