Hilda Reindsen (links) krijgt een boeket van Christien van der Haar. Foto: Verona Westera
Hilda Reindsen (links) krijgt een boeket van Christien van der Haar. Foto: Verona Westera

Bloemen van Atelier Coraggio verhuizen naar Welkoop

Algemeen

LICHTENVOORDE - Vanaf vrijdag 26 januari zullen de mooie exclusieve boeketten en bloemen- en plantenarrangementen die in het atelier in Groenlo op ambachtelijke wijze door Christien van der Haar worden gemaakt, op de nieuwe locatie in de Welkoop aan de Carel Looierstraat 1 in Lichtenvoorde verkrijgbaar zijn.

Zowel op vrijdag 26 als op zaterdag 27 januari ontvangt iedere klant een leuke attentie om deze nieuwe samenwerking op deze locatie met ruime parkeergelegenheid te vieren.
Christien van der Haar: "Wij zien het echt als een nieuwe uitdaging om de samenwerking met Hilda en haar enthousiaste team medewerkers aan te gaan en we denken dat we elkaar enorm kunnen versterken. Ook biedt de Welkoop ons de mogelijkheid om nog meer van ons mooie verse assortiment aan te bieden. We willen ook wat meer gaan doen op het gebied van mooie bijzondere kamerplanten. We gaan - zoals iedereen gewend is van ons - alleen voor de beste kwaliteit in diverse prijsklassen. En alles op ambachtelijke wijze gemaakt en leuk verpakt. Tijdens de openingsdagen op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari hebben we een leuke openingsaanbieding."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant