Klein Gunnewiek / Hulshof slaan dubbelslag

Algemeen

VRAGENDER - Bij het kruisjastoernooi van Beneman hebben Klein Gunnewiek en Hulshof een dubbelslag geslagen. Naast de decemberavond met ruime cijfers winnen hebben zij tevens de kop overgenomen in het algemene klassement.

Woensdag 27 december werd er bij Restaurant Beneman getreden voor de vierde ronde van het kruisjastoernooi. Meer dan 25 paren waren gekomen om in een gezellige kerstsfeer een kaartje te leggen. Na drie beumkes en het tellen van de punten rolde het paar Rouwhorst/Bokkers als derde uit de bus. Tweede werden de dames Weenink/te Brake met 4.425 punten. En zoals gezegd sloeg het paar Klein Gunnewiek/Hulshof genadeloos toe door met een verschil van bijna 550 punten te winnen, (4.973 pnt). Rond de klok van 23.15 uur kon ook de nieuwe tussenstand na vier rondes opgemaakt worden. In deze stand namen de winnaars van de avond ook de kop over van Lageschaar/Ikink, zij hebben nu een voorsprong van meer dan 800 punten. In totaal hebben 36 verschillende paren mee gekaart waarvan maar liefst 24 paren al de vier avonden.
De volgende ronde is weer op de laatste maandag van de maand, 29 januari. Nieuwe paren zijn uiteraard van harte welkom onder het motto 'meedoen is belangrijker dan winnen'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant