Alle spullen worden opgesteld in de sporthal. Foto: PR
Alle spullen worden opgesteld in de sporthal. Foto: PR

Rommelmarkt in sporthal Vragender

Algemeen

VRAGENDER - De voorbereidingen voor alweer de zeventiende rommelmarkt, georganiseerd door Fanfare- en Slagwerkgroep Antonius in Vragender zijn in volle gang.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op de afgelopen zestien jaar, mede dankzij de leden en vele vrijwilligers die zich altijd weer belangeloos inzetten voor onze vereniging. Ook het afgelopen jaar was de rommelmarkt weer een groot succes door de extra ruime opzet waardoor er meer loopruimte was voor de bezoekers en het geheel nog overzichtelijker kon worden getoond. Ook is er een gezellige hoek ingericht waar een kopje koffie, thee, broodje, snoep en koek verkrijgbaar is.
Door de goed gesorteerde indeling is alles zeer overzichtelijk hetgeen door de bezoekers erg wordt gewaardeerd. Het is voor de organisatie elk jaar weer een verassing wat er door de mensen wordt aangeboden. Ook dit jaar is er weer een schat aan mooie spullen opgehaald waar de zaal mee gevuld kan worden.

De vereniging heeft de opbrengst nodig voor onderhoud, muziek en aanschaf van instrumenten. De rommelmarkt is op zaterdag 27 januari van 10.00 tot 15.00 uur en op zondag 28 januari van 11.00 uur tot 15.00 uur in de sporthal aan de Kapelweg 17 in Vragender. De entree kost 2,50 euro; kinderen tot 12 jaar gratis toegang.


www.fanfaredrumband-antonius.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant