Foto: Drukte bij de inschrijven. Foto: PR.
Foto: Drukte bij de inschrijven. Foto: PR.

Schooltennistournooi 2018

Algemeen

LICHTENVOORDE - Vijf tennisverenigingen organiseren voor de tweede keer het schooltennistoernooi onder het motto `Just do it!` Leerlingen van groep zes tot en met acht van alle basisscholen in Lichtenvoorde en de kerkdorpen kunnen zich individueel inschrijven. Op woensdag 21 en 28 maart wordt het toernooi gespeeld op tennispark LTC De Kei. Kinderen worden op niveau ingedeeld en spelen tegen gelijkwaardige spelers.

De leerlingen van groep zes spelen op een klein veld met rode ballen. Het veld voor groep zeven is al groter, driekwart veld en zij spelen met oranje ballen. De leerlingen van groep acht spelen op het grote veld met groene ballen. Kinderen uit groep zes en zeven die lid zijn van een tennisvereniging mogen in een hogere groep meespelen, omdat zij al ervaring hebben met de tennissport. Vanuit de poulewedstrijden wordt er naar een spannende finale toegewerkt. Deelnemers kunnen individueel prijzen winnen en voor de best presterende basisschool is er een wisselbeker. Vorig jaar ging de Jorisschool uit Lichtenvoorde er met de eer vandoor.

Deelname is gratis en voor materialen wordt gezorgd. Aanmelden kan tot 14 maart per mail onder vermelding van naam, school, groep en het gewenste niveau naar: schooltennis0544@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant