De cast van 'Wie doet ons wat'. Foto: PR
De cast van 'Wie doet ons wat'. Foto: PR

'Wie doet ons wat' door toneelvereniging D.I.T.O.

Algemeen

GROENLO - Nog een maandje en dan geeft D.I.T.O. haar eerste voorstelling in De Mattelier in Groenlo. Toch spannend. Andere zaal, ander podium, echte kleedkamers. U wilt misschien ook wel eens zien hoe het er achter de schermen allemaal aan toe gaat? In Wie Doet Ons Wat gaat dat gebeuren. U volgt de toneelvereniging "De twee scharen" achter de coulissen, voor en tijdens hun voorstelling. Verkeerde deuren gebruiken, te laat opkomen, een acteur die niet wil doen wat er in de tekst staat. Het zorgt voor heel veel ergernis. Waarschijnlijk bent u dan nieuwsgierig geworden naar wat er zich vóór de schermen afspeelt? Dat laat D.I.T.O. u in het tweede bedrijf zien, inclusief natuurlijk de fouten.

Daarnaast viert D.I.T.O. met een speciale actie haar 85-jarig bestaan. Vanaf 3 april liggen er in acht winkels in de binnenstad van Groenlo attributen, die betrekking hebben op de voorstelling. Bij dit voorwerp hoort een letter en deze letters vormen tezamen een woord. Door dit woord in te vullen op de flyer, die huis-aan-huis verspreid wordt, en deze in te leveren bij uw bezoek aan de voorstelling maakt u kans op een leuke prijs.

Kaarten voor deze voorstelling zijn in de voorverkoop à € 6,50 te verkrijgen bij de leden, slijterij Antonius, De Mattelier of de website van D.I.T.O. (www.dito-groenlo.nl). Aan de zaal kosten de kaarten 7 euro 50. Er wordt gespeeld op donderdag 19 en vrijdag 20 april om 20.00 uur en op zondagmiddag 22 april om 14.30 uur. Plaatsbespreken kan op zaterdag 14 april van 11.00 tot 11.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant