Creamtorium Hart van Berkelland met Jachthuis Het Aamschot. Foto: Gerard Muhlradt Fotografie
Creamtorium Hart van Berkelland met Jachthuis Het Aamschot. Foto: Gerard Muhlradt Fotografie

Open Dag Crematorium Hart van Berkelland

Algemeen

Zondag 6 mei van 10.00 tot 16.00 uur

REGIO - Gert en Sonja Brinkhorst openden vorig jaar augustus Crematorium Hart van Berkelland. Het tweede crematorium in eigen beheer. Het ondernemende echtpaar realiseerde in 2011 Crematorium de Omarming in Zutphen. Toen al onderscheidden ze zich door een full-serviceconcept met alle faciliteiten rondom het laatste afscheid onder één dak; van de verzorging van de overledene, een persoonlijke afscheidsdienst tot ruimte voor condoleance- en horecamogelijkheden en diverse asbestemmingsmogelijkheden. Zondag 6 mei van 10.00 tot 16.00 uur is er een open dag in Crematorium Hart van Berkelland aan de Groenloseweg 2 in Haarlo.

"De afgelopen jaren zien we dat mensen steeds meer behoefte hebben om tijd te nemen voor het laatste afscheid", aldus Gert en Sonja. "Om daarop in te spelen zijn we de afgelopen vijf jaar bezig geweest om een crematorium te bouwen in de parkachtige omgeving van landgoed Het Aamschot. In Haarlo is alle tijd en ruimte om uitgebreid afscheid te nemen, met catering op maat en huisgemaakte producten. We maken daarbij bovendien gebruik van leveranciers uit de regio. Betrokkenheid, gevoel en zorg vanuit het hart is kenmerkend voor onze dienstverlening rondom het laatste afscheid", aldus Gert en Sonja.

Authentiek én eigentijds
Het landgoed leent zich bij uitstek voor een persoonlijk afscheid van een dierbare overledene. Jachthuis Het Aamschot is gerenoveerd in de oude stijl en aangepast aan de eisen van deze tijd. Na de uitvaart bieden deze sfeervolle vertrekken de gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen. Naast deze authentieke gebouwen is het nieuwe Crematorium Hart van Berkelland gebouwd. Een eigentijds crematorium waar men terecht kan voor de verzorging van de overledene tot en met de crematie en alles daar omheen. Crematorium Hart van Berkelland beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte beschikbaar is.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant