Side Walk Sally
Side Walk Sally

Documentaire Jimi Hendrix bij Rockcafé Taste

Algemeen

Ode aan Jimi Hendrix bij Rockcafé Taste

GROENLO - Zaterdagavond 28 april staat Rockcafé Taste geheel in het teken van Jimi Hendrix met om 20.00 uur de documentaire 'Jimi Hendrix, the laste 24 hours'. Aansluitend verzorgt de blues/rock-formatie Side Walk Sally een tribute aan deze legendarische gitaarvirtuoos. De avond belooft een swingende 'trip down memory lane' te worden.

SideWalk Sally bestaat uit 3 blues-rockers die hun klasse al meerdere jaren op podia in binnen- én buitenland hebben bewezen. Wilco van Beek (gitaar en zang), Arco Bommer (bas en zang) en Nico Groen (drums) spelen met de nodige humor en enthousiasme normaal gesproken covers uit de betere blues- en rockjaren van o.a. Gary Moore, David Lee Roth, Paul McCartney, Fleetwood Mac, Rory Gallagher enzovoort. Op 28 april brengt de band een speciale ode aan Jimi Hendrix. Aanvang 22.00 uur.
Pubquiz 2.0
Donderdag 26 april start Taste weer met een drieluik Pubquiz 2.0. Inmiddels zijn alle twaalf teams bekend en zal er op drie donderdagen weer fanatiek gestreden worden om de titel 'pubquizer van de avond'. Voor de overall-winnaar is er een mooie prijs beschikbaar: een avondje Escaperoom met het hele team.

Entree voor alle evenementen is gratis.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant