De cast van De Waaivrouw. Foto: Aad Witteveen
De cast van De Waaivrouw. Foto: Aad Witteveen

'Muziektheater maak je samen' sluit af met 'De Waaivrouw'

Algemeen

REGIO - Na een tiental weken flink repeteren is het dan bijna zover. De spelersgroep van het project 'Muziektheater maak je samen' sluit haar eerste seizoen af met twee spetterende voorstellingen. De eerste voorstelling vindt plaats in de concert/ theaterzaal van Boogie Woogie cultuurcentrum in Winterswijk op vrijdagavond 1 juni, aanvang 19.30 uur. De tweede voorstelling is op zondagmiddag 3 juni in het Graafschapcollege te Groenlo, aanvang 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt vier euro.

De Waaivrouw is een uitvoering naar een sprookje van Godfried Bomans. Theatermaker Sanne Arbouw heeft het verhaal prachtig bewerkt en geënsceneerd en muziekdocent Jan Willem van de Velde heeft er mooie liedjes bij geschreven die live worden begeleid door een combo van amateurmusici. Ook de bigband van Boogie Woogie zal meewerken aan de voorstellingen.

Dit kunstproject is een initiatief van Boogie Woogie cultuurcentrum in samenwerking met zorgaanbieders Estinea en De Lichtenvoorde, de Hamalandschool Lichtenvoorde, VSO-school het Bariet in Lichtenvoorde en het Graafschapcollege.
Voor meer Informatie: www.boogiewoogie.nl of telefonisch 0543 – 515569 (Harry ten Brinke, projectleider).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant