Jasper (links) en Arthur. Foto: PR
Jasper (links) en Arthur. Foto: PR

Nerfgun Tournament in Hamalandhal

Algemeen

LICHTENVOORDE- Een idee van stagiaires Jasper Warnar en Arthur Melitonyan van Mazzel; het eerste Nerfgun Tournament op zaterdag 16 juni, van 13.00 tot 17.00 uur. Plaats van handeling: de Hamalandhal in Lichtenvoorde.

Door Henri Walterbos

Jasper en Arthur zijn er klaar voor. Ze hebben er alles aan gedaan een leuke activiteit te organiseren voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 14 jaar uit de gehele regio. Nerfguns? Jasper over de nieuwe hype. "Nerf speelgoed bestaat uit speelgoedpistolen, -geweren en -bogen. Deze hebben klinkende namen en worden gemaakt in felle flitsende kleuren. Hierbij worden darts geleverd die gemaakt zijn van zacht schuim. Kinderen kunnen zich dus niet zo gemakkelijk verwonden aan het speelgoed." Arthur vult hem aan. "Omdat de nerfguns onder kinderen uitermate populair zijn willen wij kijken of er ook animo is voor een heus toernooi. De eerste editie daarom zaterdag aanstaande in de Hamelandhal."

De activiteit gaat door bij minimaal 16 deelnemers. Kosten bedragen 5 euro. Kinderen en jongeren kunnen zich opgeven met een team van vier personen of individueel, dan stellen Arthur en Jasper de teams samen. Er is plaats voor maximaal 32 spelers. Voor de nerfguns wordt uiteraard gezorgd. Aanmelden kan via jasper-warnar@live.nl.

Voor meer info Facebook Mazzel.


Streekboekenverkoop bij Erfgoedcentrum Achterhoek

ACHTERHOEK - Op donderdag 14 juni van 10.00 tot 15.00 uur kunnen liefhebbers van boeken over onze streek terecht bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers waar een grote verkoop van tweedehands streekboeken en tijdschriften wordt gehouden. Hieronder bevinden zich streekhistorische en algemeen historische boeken, genealogische literatuur, tijdschriften en streekromans. De boekenmarkt vindt plaats in de studiezaal van het Erfgoedcentrum. In de daar aanwezige boekwinkel kan men tevens terecht voor de nieuwste streekboeken, kalenders en wenskaarten. Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers is te vinden op gebouw 't Brewinc, studiezaal 1e verdieping, IJsselkade 13 te Doetinchem.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant