Een eerder leerlingenconcert. Foto: Sanne Steenbreker
Een eerder leerlingenconcert. Foto: Sanne Steenbreker

'Sing your heart out'

Algemeen

LICHTENVOORDE - Dertig zangers en zangeressen in verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Verschillende muzikale voorkeuren, verschillende stemmen. Maar één grote overeenkomst: liefde voor de zang. Tijdens het theaterconcert 'Sing your heart out' op zondagavond 1 juli in sociaal-cultureel centrum Den Diek in Lichtenvoorde, zingen deze dertig vocalisten, allen leerlingen van zangdocente Maartje Waanders, solo, in duo en in groepen.

De zangers en zangeressen zingen een zeer divers en origineel repertoire, bestaande uit jazz-, pop- en rockmuziek. Er wordt werk gezongen van onder andere Dua Lipa, Gregory Porter, Acda en de Munnik, Michael Jackson, Jessie J, The Animals en vele anderen. De zangers worden dit jaar begeleid door Dennis Weelink op toetsen. De ene leerling zingt puur voor het plezier, de ander zingt in een koor of bandje, weer een ander gaat toelating doen op een conservatorium en voor weer een ander is het zijn of haar beroep.

De leerlingen hebben er hard voor gerepeteerd, om er een muzikaal hoogstaand en gevarieerd concert van te maken. Het concert kan ook interessant zijn voor mensen die zelf zangles willen of bijvoorbeeld iemand zoeken voor het koor/band of voor een optreden. "Muzikaliteit, enthousiasme, geweldige stemmen, deze zangers weten al jaren hun publiek te ontroeren en plezieren."

Men wordt aangeraden niet te lang te wachten met bestellen, de kaartverkoop gaat hard. Voor meer informatie over het concert: zie Keitjes/Gidsjes

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant