Sabine ten Holder wordt in de bloemen gezet door Eric Hummelink, als dank voor de sponsoring. Foto: Henk Plass
Sabine ten Holder wordt in de bloemen gezet door Eric Hummelink, als dank voor de sponsoring. Foto: Henk Plass

Jassen voor leiders en coördinatoren Longa '30

Algemeen

LICHTENVOORDE - Seesing Personeel, hoofdsponsor van S.V. Longa '30 sinds 2011, sponsort ook de nieuwe jassen voor alle leiders en coördinatoren. De oude jassen gingen al geruime tijd mee en waren aan vervanging toe. Toen Longa '30 het Achterhoekse bureau benaderde met de vraag of zij wederom deze groep vrijwilligers in het nieuw wilde steken middels een moderne doch sportieve jas, stemden zij daar vrijwel direct mee in.

"Ons bedrijf is al jaren de trotse hoofdsponsor van Longa '30 en draagt de club een warm hart toe," vertelt Sabine ten Holder, directeur Seesing Personeel. "Het past in onze visie dat we juist deze 200 vrijwilligers, die grotendeels deze club dragen, voorzien van deze mooie jassen. We zijn zelfs nauw betrokken geweest bij het selecteren van een geschikte jas. We hopen namelijk dat men deze niet alleen op het voetbalveld, maar ook daarbuiten met plezier zal dragen. Dat is prettig voor hen, goed voor de vereniging en uiteraard ook positief voor onze naamsbekendheid."

Ook Longa '30 is erg content dat de hoofdsponsor opnieuw alle leiders en coördinatoren van jassen voorziet, vertelt Eric Hummelink van de sponsorcommissie. "We hebben in overleg met Seesing Personeel functionele, maar vooral ook mooie jassen uitgezocht. In combinatie met de nieuwe trainingspakken zorgen deze voor een nog professionelere uitstraling van onze vereniging."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant