Robert Oonk (rechts) met de jongens, meiden en leider van KSV JO8. Stijn Hulsebos ontbreekt op de foto. Foto: Johnny Tanck
Robert Oonk (rechts) met de jongens, meiden en leider van KSV JO8. Stijn Hulsebos ontbreekt op de foto. Foto: Johnny Tanck

Nieuwe shirts voor KSV jeugd

Algemeen

VRAGENDER - Gloednieuwe shirts voor JO8, JO9 en JO11 van KSV afgelopen zaterdag. Gulle sponsors Schildersbedrijf Oonk uit Vragender en Gelre Sports uit Lichtenvoorde namen het stokje over van Wessels Bouw.

Schildersbedrijf Oonk was jarenlang sponsor van KSV 3, maar aangezien KSV vorig seizoen terugging van zes naar vijf seniorenteams verving de club de versleten shirts van KSV 3 niet. KSV is blij dat schildersbedrijf Oonk shirtsponsor van KSV wil blijven. "Ik wens de jongens en meisjes veel succes en vooral plezier in hun nieuwe shirts", zegt eigenaar Robert Oonk van het gelijknamige schildersbedrijf.

Gelre Sports was net als Oonk al bordsponsor van KSV en is nu dus ook shirtsponsor. "Bij ons sporten veel inwoners uit Vragender. Door de jeugd van KSV te sponsoren, willen we een mooi gebaar maken richting de Vragenderse bevolking", zegt eigenaar Stijn Hulsebos van Gelre Sports. KSV Voetbal bedankt beide sponsoren voor de nieuwe shirts. Ook bedankt KSV Wessels Bouw, dat stopt als sponsor, voor de jarenlange sponsoring van de shirts van de jongste jeugdteams van KSV.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant