New Relics. Foto: PR
New Relics. Foto: PR

New Relics en Let's Play bij Den Diek

Algemeen

LICHTENVOORDE - Zondagmiddag 30 september treden de New Relics uit Lichtenvoorde en Let's Play uit Winterswijk op bij Get on Stage, het poppodium van Den Diek. Het belooft een gevarieerde muzikale middag te worden. Aanvang 15.00 uur (zaal open 14.30 uur) en de toegang is gratis.

New Relics speelt net zo makkelijk gevoelige nummers van Alanis Morisette en Anouk als het stevigere werk van Brian Adams en Red Hot Chili Peppers. Deze vijfmansrockformatie met frontvrouw Ester brengt op eigen wijze herkenbare nummers uit het (recente) verleden die oudere jongeren en de huidige muziekliefhebbers zeker zullen aanspreken.

Let's Play mixt jazz, blues, salsa en latin tot een heel eigen sound waarmee ze je laten genieten van eigen composities en bewerkingen van bekende jazz-nummers. Liefhebbers van dit genre komen dan ook goed aan hun trekken.

Met Get on Stage wil Den Diek (beginnende) bands uit de regio een podium bieden om zich te presenteren, podiumervaring op te doen of hun nieuwe setlist eens op het publiek uit te proberen. Ook meedoen? Bel of app naar 06 38 65 8099.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant