De bijzondere houtskooloven de Josper. Foto: PR
De bijzondere houtskooloven de Josper. Foto: PR

Wildavond bij Hoofdkwartier van de Prins

Algemeen

LIEVELDE - Binnen de muren van Erve Kots in Lievelde bevindt zich het Hoofdkwartier van de Prins, een à la carte restaurant met een authentieke keuken. Het restaurant is een combinatie van een klassiek restaurant en een steakhouse en biedt zoveel mogelijk ruimte aan seizoensproducten.

Op vrijdag 2 november wordt voor de liefhebbers een wildavond georganiseerd. Een avond vol met proeverijen van verschillende soorten wild. De hoofdgerechten worden bereid in de Josper-houtskooloven. De Josper is een combinatie tussen een grill en een oven en kan een temperatuur van maar liefst 400 graden bereiken. Dankzij het gebruik van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht, krijgt elk stuk vlees, vis en groente een unieke en karakteristieke rooksmaak en -geur en een textuur waardoor de producten puur, authentiek, sappig en herkenbaar blijven.

Ook wordt deze avond het 'Kastjes Menu' in het teken van wildgerechten geserveerd. Het is aan te bevelen om te reserveren voor deze avond.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant