Vlnr. Lucie Zemann, Miranda Wolterink en Renate Kuipers. Foto: Kyra Broshuis
Vlnr. Lucie Zemann, Miranda Wolterink en Renate Kuipers. Foto: Kyra Broshuis

Herfstwandeling voor het goede doel

Algemeen

GROENLO - Drie Groenlose wandelaars, Lucy Zemann, Miranda Wolterink en Renate Kuipers, organiseren een herfstwandeling voor het goede doel. Dat goede doel is Kanjers voor Kanjers, de bekende stichting die in Oost-Gelderland projecten voor sport en spel voor minder bedeelde en zieke of gehandicapte kinderen financiert. Geld daarvoor komt onder andere binnen via de Tristan Hoffman Challenge (THC).

Door Kyra Broshuis

Jubileumeditie
“Daarbij hebben we elkaar ontmoet”, vertellen de drie fanatieke wandelaars. “In 2017 deden we alle drie mee aan de THC en we hadden hetzelfde tempo én een goede klik. We willen volgend jaar, bij het tienjarig jubileum van de THC, graag weer meelopen. We gaan dan de bekende Col d’Aubisque op.” Om het benodigde sponsorgeld binnen te halen organiseert het drietal een herfstwandeltocht, te houden op zaterdag 27 en zondag 28 oktober aanstaande. Er worden drie routes uitgezet van 10, 15, en 20 kilometer. “Het worden prachtige wandelingen waarbij je over paden komt waar je waarschijnlijk nog nooit gelopen hebt”, legt Lucy uit.

Inclusief koffie en soep
De start is beide dagen van 9.00 tot 11.00uur bij De Mattelier aan de Mattelierstraat 19 in hartje Groenlo. Meedoen kost 10 euro voor een volwassene en 7,50 euro voor kinderen tot en met twaalf jaar. “En dat is inclusief koffie of thee en een kop soep na afloop”, vertellen Miranda en Renate. “Bij de rustplek is er ook de gelegenheid om iets lekkers te kopen voor bij de koffie, huisgemaakt, en uiteraard is de opbrengst ook weer voor Kanjers voor Kanjers.”
De dames hopen op een grote opkomst voor de herfstwandelingen. “Niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor alle kinderen die via Kanjers voor Kanjers ondersteund worden.”
In het voorjaar worden er ook weer twee wandeldagen georganiseerd en wel op 13 en 14 april.
Wie vragen heeft over de wandeltocht(en), kan een e-mail sturen naar info@wandelenvoorkanjers.nl. Aanmelden voor (één van de) twee wandeldagen is niet nodig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant