De cast van 'Gekkenhuis in het ziekenhuis'. Foto: PR
De cast van 'Gekkenhuis in het ziekenhuis'. Foto: PR

Hervelo brengt 'Gekkenhuis in het ziekenhuis'

Algemeen

HARREVELD - Personeelstekort, hoge werkdruk bij artsen en verpleegkundigen en een algehele chaos. U zult blij zijn dat u niet in dit ziekenhuis bent opgenomen. Gelukkig is buikpijn van het lachen geen reden voor een artsenbezoek ter plekke. Toneelvereniging Hervelo brengt op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober de klucht 'Gekkenhuis in het ziekenhuis' bij dorpshuis 't Kempken aan de Ursulastraat 2 te Harreveld.

Net als voorgaande jaren geeft Hervelo haar jaarlijkse toneeluitvoering in het laatste weekend van de herfstvakantie. De spelersgroep is op dit moment druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten om de bezoekers een vermakelijke voorstelling te bezorgen. De titel 'Gekkenhuis in het ziekenhuis' zegt eigenlijk al genoeg en menig toeschouwer zal de taferelen herkennen.

Door de positieve reacties van bezoekers maar ook van onze toneelspelers is er ook dit jaar een zaterdagmiddag-matinee om 14.30 uur. De avondvoorstelling zijn op vrijdag en zaterdag en starten om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop bij De Gaper in Lichtenvoorde en bij dorpshuis 't Kempken in Harreveld. Of reserveren per mail: kareltenhave1a@gmail.com. Hervelo hoopt dat veel belangstellenden komen genieten van deze hilarische avond.


http://hervelo.harreveld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant