Foto: DigitaalFoto.com
Foto: DigitaalFoto.com

Huisdier op de foto bij GroenRijk

Algemeen

GROENLO - Op woensdag 19 december van 12.00 tot 17.30 uur komt Digitaalfoto.com, specialist op het gebied van huisdierenfotografie bij GroenRijk aan het Maarsevonder 5 in Groenlo. Iedereen kan een foto laten maken en krijgt het resultaat mee.

'Een foto maken is tegenwoordig zo makkelijk, doe ik dagelijks met mijn telefoon' en 'we hebben al honderden foto's van ons lieve huisdier op de computer' zijn veel gehoorde opmerkingen. Daarom nodigt de fotograaf van Digitaalfoto.com iedereen uit om langs te komen zodat hij het verschil kan laten zien. De foto's, gemaakt door één van Nederlands beste dierenfotografen, worden vaak gezien als een schilderij in plaats van een foto. Een veel gehoorde opmerking is, dat de hond of kat niet stil wil zitten. Dat is voor deze fotograaf geen probleem. Het lukt elke keer weer om een mooie foto te maken.

Hoe dat gratis kan? "We kunnen iedereen geruststellen. Omdat onze kwaliteit zo hoog ligt, schaffen veel klanten een vergroting aan. Door die opbrengst kunnen wij u een gratis foto geven, waar wij natuurlijk net zo goed onze uiterste best voor doen. Kijk eens op onze website www.digitaalfoto.com voor voorbeelden."

In samenwerking met GroenRijk Groenlo kan iedereen op 19 december, tussen 12.00 en 17.30 uur een gratis foto laten maken door de professionele dierenfotograaf. Dat kan een foto zijn van alleen het huisdier, maar mag ook een foto van de eigenaar en/of zijn kinderen samen met het huisdier zijn. Elk huisdier is welkom.

De foto's die door Digitaalfoto.com worden gemaakt krijgt men direct uitgeprint mee. Door het gebruik van de digitale techniek zijn er zeer veel mogelijkheden, uiteenlopend van zwart wit tot sepia, of zelfs een prachtige art-foto. Wie naast de gratis foto ook nog een vergroting wil, kan de vergroting tot formaat 40 x 60 cm direct laten afdrukken tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor vergrotingen compleet met een fotolijst. Bij sommige vergrotingen krijgt men nog een set van tien foto's gratis.
Nieuw is de mogelijkheid om de foto af te laten drukken op 3 cm dik steigerhout. Een foto komt prachtig uit op dit natuurproduct.

Voor deze professionele foto's kan men terecht op woensdag 19 december bij GroenRijk aan het Maarsevonder 5 (N18-afslag 11 richting Vreden) in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant