Omar Sy speelt Samuel in Demain tout commence. Foto: PR
Omar Sy speelt Samuel in Demain tout commence. Foto: PR

KBO Film: Demain tout commence (met trailer)

Algemeen

LICHTENVOORDE: Vijftig-plussers die zin hebben in een mooie film kunnen vrijdag 25 januari hun hart ophalen aan een film die met zorg uitgekozen is. Om 14.00 uur gaan de lichten uit voor een sfeervolle rolprent van Franse makelij met de hoopvolle titel 'Demain tout commence' (morgen begint alles).

Deze keer een min of meer romantische film die gaat over het leven van de losbandig Samuel die plotseling geconfronteerd wordt met de andere kant van het leven: Samuel leidt een rustig leven in Zuid-Frankrijk zonder verantwoordelijkheden. Op een dag krijgt hij het nieuws van een van zijn ex-vriendinnen te horen dat hij de vader is van haar enkele maanden oude dochtertje Gloria. Zij laat haar bij Samuel achter en vertrekt. Samuel ziet deze grote verantwoordelijkheid niet zitten en reist met Gloria naar Londen in de hoop daar de moeder te vinden en het kind bij de moeder terug te brengen.

Deze zoektocht is tevergeefs. Acht jaar lang wonen zij samen, Samuel bouwt een nieuw leven op en inmiddels zijn zij onafscheidelijk geworden. Maar dan duikt op een dag Gloria's moeder weer op en eist haar dochter terug. Maar daar heeft Samuel inmiddels toch een andere mening over.

Ook in 2019 staat de deur van 'De Treffer' op de filmmiddagen open voor iedereen die houdt van een gezellig middagje gratis uit, dus ook niet-leden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant