Foto: PR

Johanneskerk Lichtenvoorde Afterparty

  Achterhoek Auto

Zondag 19 januari om 10.00 uur vind er weer een Anders Kerk Zijn dienst plaats in de Johanneskerk, de eerste van 12 AKZ-diensten dit jaar. In de laatste dagen van het afgelopen jaar stond op heel wat plaatsen de radio afgestemd op de Top 2000. Ieder jaar beleven heel veel mensen plezier aan deze jaarlijks terugkerende muzikale roadtrip. Wat is er nu leuker dan in de kerk een soort afterparty te organiseren!

Thema van de dienst is: Tijd & Eeuwigheid. Hans Hinkamp: "In de popmuziek kom je heel veel prachtige muziek tegen, waarin het thema tijd een rol speelt. Het sluit goed aan bij de wereld waarin we leven. Als je ziet hoeveel mensen zich opgejaagd voelen, onder druk van tijd, of het moeten, dan is een pas op de plaats en een tegengeluid helemaal niet verkeerd. Als je hier meer over wilt weten en wilt meegenieten van de muziek dan is er maar één oplossing: gewoon komen!" De muziek bestaat uit zowel ballads als stevige popsongs, uit zowel klassiekers als hedendaagse liederen. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis!

Dit artikel wordt u aangeboden door Johanneskerk. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten