Afbeelding

Vrouwen 2 Longa '30 zoekt sportieve dames

-

Lichtenvoorde - Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 7x7 35/45+ toernooien aan het einde van het seizoen. Voor verenigingen een uitgelezen kans om niet-leden (of oud-leden) enthousiast te maken. De voetballende 35- of 45-plussers zijn belangrijke doelgroepen voor iedere vereniging. De toernooien starten op vrijdagavond 22 mei 2015.

De winnaars plaatsen zich voor de districtsfinale een week later en de landelijke finale is op zaterdag 13 juni in Zeist. Voor deze teams wordt een luxe spelersbus geregeld om met zoveel mogelijk supporters naar Zeist te komen. Inschrijven en meer info, zie: www.voetbal.nl/7tegen7. Eén van de toernooien in de categorie 35+ voetbal in district Oost vindt plaats bij sv Longa'30 op vrijdag 22 mei.

Team Longa Vrouwen 2
Het team van Vrouwen 1 van sv Longa'30 doet het dit seizoen weer voortreffelijk en hebben goede uitzichten op promotie naar divisieniveau. Het vrouwenvoetbal is momenteel dé snelst groeiende sport in Nederland en de regio. Longa'30 wil daarom gehoor geven aan de vraag en volgend seizoen starten met het team Vrouwen 2. Ben je sportief en hou je van buitensport met een gezellig stel meiden? Meldt je dan aan via: info@longa30.nl om dit team definitief van de grond te tillen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant