De prijswinnaars. Foto: PR
De prijswinnaars. Foto: PR

Geslaagd blacklighttoernooi bij Litac

Algemeen

Lichtenvoorde - Drie dagen lang stond de Zandschoppe weer in het teken van het jaarlijkse blacklight toernooi. Eerst kwamen de Litac-volwassenen afgelopen vrijdag, op zaterdag was het de beurt aan de jeugdleden van Litac. Als afsluiter was het spannende en ronduit schitterende decor voor de basisschoolleerlingen van de groepen vijf tot en met acht. Het was een groot succes met spannende wedstrijdjes in het donker. Ook kon er na afloop nog rond de tafel gedaan worden. Dit jaar was er ook blacklightschmink, hetgeen een heel bijzonder effect gaf tijdens het tafeltennissen. Aan het einde van deze gezellige middag werden de bekers uitgereikt aan de volgende prijswinnaars.

Groep 5 meisjes: 1. Silke / Pastoor van Ars. 2. Myon / Pastoor van Ars. Groep 5 jongens : 1. Guus / Pastoor van Ars, 2. Jim / Jorisschool. Groep 6: 1. Siebe / Jorisschool, 2. Lynn / Jorisschool. Groep 7/8 (jongens): 1. Daan / Regenboog, 2. Mick / Jorisschool. Meisjes: 1. Isabel / Jorisschool, 2. Lisa / Regenboog. De prijs voor de school met de meeste aanmeldingen ging naar de Pastoor van Ars. De kinderen van de Pastoor van Ars kunnen vanaf nu met een nieuw professioneel tafeltennisbatje en pingpongballetje tafeltennissen op school. Mocht je kennis willen maken met Litac dan ben je van harte welkom. Je kunt vier weken gratis meedoen met de leuke tafeltennistrainingen op maandag of donderdag om 16.00 uur.

Gelderse titelstrijd
Afgelopen zondag was sporthal de Bongerd in Doetinchem de plaats waar 35 dubbels zich verzamelden voor de jaarlijkse titelstrijd in het dubbelspel. Ook van Litac deden enkele dubbels mee. Een zeer goede 2e prijs viel ten deel aan het koppel Janine Harbers / Mariëlle Sticker in de klasse 55-. Meer zat er niet in, want de 1e plaats was van meet af aan onbereikbaar met daarin de Nederlandse dameskampioene uit Apeldoorn.

Maar geweldig partij gegeven, zodat het zeker geen walk-over werd voor het Apeldoornse duo. Bij de heren 55- eindigden Hans Eijsink met zijn Doetinchemse partner op de 4e plaats. In de categorie heren 55+ was er een 2e stek voor Ruud van de Boom met partner Gerrit Vink uit Gendt. Dit duo eindigde voor Bennie Huiskamp / Harrie Breuker, die beslag legden op de 3e plaats.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant