Jeugdleden van Litac gaan zaterdag langs de deuren met snert en rookworsten. Foto: PR
Jeugdleden van Litac gaan zaterdag langs de deuren met snert en rookworsten. Foto: PR

Jeugd Litac gaat weer op pad voor rookworstenactie

Algemeen

LICHTENVOORDE - Zaterdag 9 januari is het weer zover: voor de 24ste keer in successie wordt de jaarlijkse rookworstenactie voor en door de jeugd van Litac gehouden. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur vindt deze huis-aan-huisactie in Lichtenvoorde plaats.

De leden komen langs met heerlijke rookworsten en huisgemaakte snert van de lokale slager. Een pakket van drie rookworsten of een liter snert kost € 5,00. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd zelf. Litac is een actieve vereniging die midden in de samenleving staat met een grote groep vrijwilligers die zich wekelijk belangeloos inzet voor de club. Zo is er een enthousiaste G-sport-afdeling die goed aangeschreven staat en timmert het eerste jeugdteam hard aan de weg in de strijd om het kampioenschap van Nederland. Er is dus ruim plaats voor zowel recreatieve als competitieve sport. Daarnaast wordt er blijvend gewerkt aan een fantastische sfeer op de club.
Een extra financieel steuntje in de rug is meer dan welkom. De jeugd van Litac hoopt dan ook dat zij op de steun van Lichtenvoorde mag rekenen.
Het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen via www.litac.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant