Christian Heezen. Foto: PR
Christian Heezen. Foto: PR

Spectaculaire verkoop Perzische tapijten bij Heezen Dinxperlo

Algemeen

DINXPERLO - Donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 januari houdt Heezen woninginrichting in Dinxperlo een speciale verkoopactie van handgeknoopte vloerkleden, tafelkleden en lopers. Deze spectaculaire actieverkoop wordt inmiddels al voor het twaalfde jaar op rij gehouden, hetgeen Heezen de nodige bekendheid heeft opgeleverd als vertrouwd leverancier van Perzische en Oosterse tapijten.

De begane grond van de winkel is grotendeels leeggeruimd zodat er voldoende plaats is voor een enorme partij tapijten die onlangs is afgeleverd. Zo is er een echte perzenwinkel ontstaan met een sortering om U tegen te zeggen. Schitterende klassieke tapijten, maar ook moderne handgeknoopte Nepal vloerkleden en Marokkaanse Berbers zijn er tijdelijk te bewonderen. Deze exclusieve partij kleden bestaat uit ruim 400 stuks in vele maten, van tafelkleden in de maat 30x30 cm, tot vloerkleden in de grote maat 250x350 cm. Alle tapijten zijn handgeknoopt en hebben een pool van 100% zuivere wol, wol met zijde of zelfs van 100% zijde, tot maar liefst 530.000 knopen per vierkante meter, en met veel verschillende dessins. Sommige dessins zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen. Zeer actueel zijn de Ziegler tapijten, bekend om de antieke, verstorven uitstraling. Ook veel klassieke lopers zijn aanwezig.

Klassieke tapijten zijn stijlvol en passen helemaal in deze tijd. In de woonbladen wordt een interieur vaak aangekleed met een Perzisch tapijt. Waren tien jaar geleden vooral de senioren geïnteresseerd, de laatste jaren is duidelijk een omslagpunt zichtbaar. Heezen bereikt met deze actie een steeds breder en jonger publiek.

In samenwerking met een gerenommeerd importeur worden deze tapijten aangeboden voor de helft van de prijs, maar wel met volledige garantie. De tapijten zijn voorzien van een certificaat van echtheid en herkomst. De korting kan worden gegeven omdat Heezen niet 365 dagen lang hoeft te investeren in een grote kostbare voorraad van deze tapijten. De tapijten zijn immers slechts tijdelijk aanwezig en behoren niet tot het standaard assortiment. Ook zijn de marges laag, zodat de klant kan profiteren van een bijzonder scherpe prijs.

Een geruststellend idee is, dat alle tapijten worden verkocht door een erkend woninginrichter waar men te allen tijde op terug kan vallen. Tijdens de show is het mogelijk om een aankoop thuis te bekijken en indien gewenst te ruilen. Zelfs is het mogelijk tijdens het actieweekeinde het geld terug te ontvangen mocht het kleed thuis toch niet het gewenste effect hebben. Indien een gezocht dessin niet in de goede maat aanwezig zou zijn, dan kan Heezen deze geheel vrijblijvend bestellen bij zijn importeur.

Heezen woninginrichting is te vinden aan de Hogestraat 1 in Dinxperlo. Telefonisch is de zaak bereikbaar op 0315-651332.


www.heezenwonen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant