Burgers eten voor het goede doel

LICHTENVOORDE - Het eerste weekend van maart opent pop-up restaurant Burgers voor Burgers haar deuren in hartje Lichtenvoorde. Dit is een initiatief om geld in te zamelen voor kinderen in nood. Een weekend lang zijn de inwoners van Lichtenvoorde en omstreken welkom om te genieten van heerlijke culinaire burgers. Jantien en het hele team Burgers voor Burgers heten iedereen van harte welkom op 4, 5 en 6 maart bij Sociaal Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde.

Jantien Klein Ikink van JantiensReisStijl.com is de bedenker van het event. ''Ik zet me graag in voor goede doelen, simpelweg omdat ik er slapeloze nachten van heb als ik beelden op tv zie van eenzame en reddeloze kinderen. Daarom besloot ik dat het hoog tijd werd om actie te ondernemen voor deze kwetsbare kinderen in binnen- en buitenland. Burgers voor Burgers is het resultaat. Hiermee steunen we Stichting save the children en Stichting het vergeten kind.''

Jantien doet dit niet alleen, maar ze heeft een grote groep enthousiaste vrijwilligers en sponsoren om zich heen verzameld die zich allemaal willen inzetten om van pop-up restaurant Burgers voor Burgers een succes te maken. ''Ik vind het zo gaaf om te zien dat er zoveel mensen en bedrijven een steentje willen bijdragen en ik zie het echt als een win-win-win situatie. Voor het hele team een gezellig weekend en goed gevoel, voor de gasten een lekkere en leuke manier om iets te kunnen betekenen en voor de kinderen in nood uiteraard de hulp die zij verdienen.''

Op vrijdag 4 maart verzorgt Burgers voor Burgers bedrijfslunches. Op vrijdag- en zaterdag avond 4 en 5 maart is er gelegenheid om burgers af te halen en op zondag 6 maart is het gezellige pop-up restaurant geopend voor een burger, een drankje, live muziek en vermaak voor de kinderen.

Voor meer informatie over de doelen, het menu en bestellingen: facebook.com/popuplichtenvoorde, jantiensreisstijl.com, popuplichtenvoorde@gmail.com, tel: 06-20770788.

Meer berichten