In deze expositie zijn de werken van Annelies Ebregt, Frank Wiggers en Wim Schreurs te zien. Foto: PR
In deze expositie zijn de werken van Annelies Ebregt, Frank Wiggers en Wim Schreurs te zien. Foto: PR

Kunst zonder beperking bij Galerie Lodiek

Algemeen

Lichtenvoorde - Zondag 21 augustus opent Galerie Lodiek de nieuwe expositie 'Kunst zonder beperking'. In deze expositie zijn tot en met 25 september de werken van Annelies Ebregt, Frank Wiggers en Wim Schreurs te zien. Galerie Lodiek, gevestigd in Sociaal Cultureel Centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30, is iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur geopend, met uitzondering van 11 september 2016. Dan is de galerie gesloten in verband met de kermis. Iedere zondag zal één van de deelnemende exposanten aanwezig zijn, waarbij de kans aanwezig is dat de exposant op die middag een nieuw werkstuk aan het creëren is. De toegang is gratis.

Annelies Ebregt: "De traditionele schilderskwast en pen, gecombineerd met de mogelijkheden die digitale technieken bieden. Zo is mijn werk het beste te omschrijven. Het zijn vaak structuren en beelden die mij intrigeren en waaruit op speelse wijze andere beelden ontstaan. Soms is de oorsprong direct herkenbaar, maar soms zie je er niets meer van terug. Tijdens deze expositie laat ik onder andere grote realistische tekeningen zien van Bossen uit De Geelders (Brabant). Tevens kan men er ook het meer grafische werk bekijken, zoals een kleurrijke impressie van de Spijkerstraat in Arnhem ‘Van allure tot verval’ met de erbij behorende ‘Hangplek voor jongeren". Naast illustrator is Annelies Ebregt ook ontwerper en bioloog.

Frank Wiggers:"Ik ben Frank en ik ben 26 jaar en woon op de Petershof te Winterswijk van ‘De Lichtenvoorde’. Ik schilder sinds 2011 en ik heb een heel eigen techniek, ik denk niet, ik doe gewoon. Ik kan me goed ontspannen tijdens het schilderen en vind het daarom zo fijn om te doen. Ik hoop dat u naar mijn werken wilt komen kijken vanaf 21 augustus 2016."

Wim Schreurs:"Ik maak vooral beelden in keramiek en brons. Naast het vrije werk vind ik het fijn om in opdracht te werken, de interactie met de opdrachtgever geeft een extra dimensie aan het maken van een beeld. Mensen staan centraal in mijn werk."
Meer informatie
De Lichtenvoorde is een zorginstelling voor mensen met een beperking en richt zich op jeugd- en jongerenzorg, volwassenzorg, ouderenzorg en werk en vrije tijd in Oost-Gelderland. Kijk voor meer informatie op de website.


www.delichtenvoorde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant