Goedkoop tanken met KBO Lichtenvoorde

Algemeen

LICHTENVOORDE - KBO Lichtenvoorde en Gulf / TinQ Nederland hebben de handen in een geslagen. Samen zijn ze tot een convenant gekomen, dat inhoudt dat leden van KBO Lichtenvoorde, op vertoon van hun KBO ledenpas, een speciale tankpas kunnen aanvragen.

In het verenigingsblad, dat een dezer dagen op de deurmat van ruim 1500 KBO-leden valt, staat precies hoe de KBO'ers in het bezit van de unieke tankpas kunnen komen. Heeft men die pas eenmaal op zak, dan gaat een sterk gereduceerd tarief gelden voor de zowel diesel als benzine tankende autorijder. De kortingen van respectievelijk 11 en 14 cent op de landelijke adviesprijs met een laagste prijsgarantie gelden niet alleen voor de pompen in Lichtenvoorde maar gaan op voor een tweede (naar eigen keuze te bepalen) station elders in Nederland.

KBO Lichtenvoorde is met name heel erg blij met deze overeenkomst omdat het naast een onbemand station ook een pomp in Lichtenvoorde betreft waar men service hoog in het vaandel heeft staan. Daar waar autorijders soms even met de handen in het haar staan vanwege een klein technisch vraagje, is daar altijd de pompbediende die even met raad en daad de klant behulpzaam kan zijn. Zowel voor KBO Lichtenvoorde als Gulf /TinQ is dit een experiment dat nergens in Nederland voorkomt. Mocht dit project slagen dan is het bekende olievlek-effect niet uitgesloten en volgen wellicht overeenkomsten met meerdere KBO-afdelingen in de regio en misschien wel (ver) daar buiten. Met deze actie is het activiteitenaanbod van de L:ichtenvoordse seniorenvereniging nog uitgebreider geworden. Wie nieuwsgierig is geworden naar de andere bezigheden van KBO Lichtenvoorde, vindt een overzicht op de voorlaatste pagina van deze krant onder het kopje KBO Actief. Contact opnemen met het secretariaat mag natuurlijk ook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant