Erik Zandstra wordt trainer bij Longa 1. Foto: PR
Erik Zandstra wordt trainer bij Longa 1. Foto: PR

Erik Zandstra wordt trainer Longa 1

Algemeen

LICHTENVOORDE - Op de nieuwjaarsreceptie van sv Longa'30 kon voorzitter Marcel Eekelder het dan eindelijk officieel bekend maken de 29-jarige Erik Zandstra wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van de Lichtenvoordse eersteklasser.

Zandstra wordt bij Longa'30 de opvolger van Jeroen van Haaren, waarmee Longa in goed overleg is overeengekomen dat de verbintenis na drie seizoenen eindigt. De technische commissie als ook de spelersraad van Longa'30 zijn ervan overtuigd, dat Zandstra van alle kandidaten de beste keus is. Het bestuur kan hier dan ook ten volle achter staan en ziet de toekomst met deze ambitieuze trainer vol goede moed tegemoet.

Erik stelt zich onderstaand zelf even voor:"'Welkom bij de Longa'30 familie' waren de woorden van Marcel Eekelder, nadat ik te horen had gekregen dat ik aangesteld ben als hoofdtrainer van Longa'30 voor het aankomende seizoen. Zo voelde het voor mij ook tijdens de gesprekken die gevoerd zijn in de aanloop naar deze benoeming!" Hij vervolgt: "Mijn naam is Erik Zandstra, ik ben 29 jaar en woonachtig in Borne. Oorspronkelijk kom ik uit Haaksbergen en heb een aantal jaren bij Bon Boys in de selectie gespeeld. Op mijn 22ste ben ik gestopt met voetballen, omdat ik mij op jonge leeftijd graag wilde ontwikkelen als trainer. Vorig seizoen heb ik mijn Trainer Coach 1 (TC1) opleiding met succes afgerond en ik ben momenteel trainer van DSVD in Deurningen. Hiervoor ben ik hoofdtrainer geweest bij DTC '07, SDC '12 en Juliana '32. Naast mijn leven als trainer, ben ik eigenaar van een assurantiekantoor en een echtscheidingsbureau in Hengelo. Mijn binding met de Achterhoek is groot, aangezien ik in het verleden werkzaam ben geweest in de Achterhoek en ook een aantal vrienden woonachtig zijn in deze regio. Ik denk dat ik in Longa'30 een uitstekende uitdaging gevonden heb voor het komende seizoen. Buiten het trainerschap van de eerste selectie, hoop ik de club, de vrijwilligers en al die andere mensen die Longa'30 een warm hart toedragen beter te leren kennen. Graag tot volgend seizoen!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant