Deelnemers finale vijfde divisie. Foto: PR
Deelnemers finale vijfde divisie. Foto: PR

Prima prestaties turnsters KSH

Algemeen

HARREVELD - De finale van de vijfde divisie werd op zaterdag 13 mei geturnd. Zes turnsters van KSH Gym & Streetdance behaalden een prima resultaat.

Famke Adema, Lisa Domhof, Inez Boschker, Marit Schutten, Ellis Schutten en Cis klein Gebbinck kwamen in actie in de finale van de vijfde divisie. Famke mocht beginnen en turnde een super wedstrijd. De koprol op balk lukte nog niet maar ondanks dat wist Famke een tiende plaats te bemachtigen. Ook Lisa en Inez turnden een keurige finale, echter waren alle andere finalisten ook erg goed. Lisa behaalde een zestiende plaats en Inez een 28ste plaats.

Marit en Ellis mochten tegelijk turnen. Ellis wist één van haar beste wedstrijden van dit seizoen neer te zetten en behaalde een zesde plaats. Marit turnde een fantastische vloeroefening en werd hier vierde. Uiteindelijk behaalde ze een negentiende plaats. Cis mocht de dag afsluiten, voor het eerst dit seizoen bleef ze staan op balk en turnde een nette wedstrijd. Cis sloot de finale af met een elfde plaats. Iedereen die de meiden van de selectie een keer willen zien turnen zijn welkom op de uitvoering op zaterdag 27 mei in het Dorpshuis te Harreveld, aanvang 19.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant