ADVERTORIAL

PVC vloer specialisten uit Aalten

AALTEN - De specialisten van Floormasters leggen jaarlijks duizenden meters PVC-vloeren. Een team van zes professionele stoffeerders werkt door heel Nederland aan zowel projectmatige als particuliere inrichtingen. Ben de Lorijn, zelf meewerkend vakman, geeft leiding aan dit team en is eigenaar van Floormasters. Of het nu om appartementencomplexen, kantoren, scholen, zorgcentra of zelfs cruiseschepen gaat. Floormasters heeft het allemaal al eens gedaan. Er is dan ook een indrukwekkende lijst referenties.

Om de klant te tonen wat er zoal mogelijk is heeft Floormasters in Aalten een eigen showroom ingericht. Deze showroom toont de eigen lijn PVC vloeren en de PVC vloeren van het merk Moduleo. De Lorijn: "Op de vloer liggen diverse voorbeelden en alle dessins zijn ook vanuit het display te bekijken. PVC vloeren zijn ontzettend populair. Het bijzonder gemakkelijke onderhoud, de duurzaamheid in combinatie met de levensechte patronen van hout of steen maken het tot een gewild product."

Alle soorten
Alle soorten PVC vloeren worden door Floormasters toegepast. Elke ondergrond vraagt immers een specifieke oplossing. "Een goede akoestiek, geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en zelfs in natte ruimtes. PVC vloeren zijn bijna overal toepasbaar. De luxere uitvoeringen komen zelfs in reliëfdruk: lijnen en knoesten in het hout zijn niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar." Als gespecialiseerd Moduleo Moods dealer zijn de professionals van Floormasters ook opgeleid om patronen in vloeren te leggen door gebruik te maken van de Moduleo Moods collectie. De Lorijn legt uit: "Bijzonder omdat vloerdelen worden gelegd in een visgraat, chevron of ander patroon. Alle patronen zijn op grote displayborden te bewonderen en worden door ons team vakkundig gelegd. De diverse patronen hebben aansprekende namen als Basket weave, Triangles, Hexagons, Diamonds, Chevron en Herringbone (visgraat). Op verzoek wordt er een aansprekend ontwerp gemaakt voor uw specifieke situatie. Moods patronen zijn verkrijgbaar vanaf € 73,- per m2 inclusief leggen."

Grote projecten én particulier
De Lorijn geeft aan dat Floormasters zich onderscheidt van andere woninginrichters vanwege het feit dat ook grote projecten zonder problemen uitgevoerd kunnen worden. "Maar de particuliere klant krijgt dezelfde professionele benadering als de zakelijke klant. Daarbij staat kwaliteit en flexibiliteit voorop", aldus De Lorijn.

Acties
Ook is er een webshop ingericht waar de klant de vloeren kan bekijken, stalen kan aanvragen en de prijs inclusief leggen kan zien. De showroom is elke vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Alle andere dagen op afspraak, ook in de avonduren. De Lorijn: "Liever advies aan huis? Ook dat kan. Neem gewoon even contact op per telefoon of e-mail."
Floormasters – PVCvloerspecialisten.nl is te vinden aan de Landstraat 30 in Aalten.


Tel: 0543-216255
info@pvcvloerspecialisten.nl
PVCvloerspecialisten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden