Muzikale picknick in Wentholtpark. Foto: PR
Muzikale picknick in Wentholtpark. Foto: PR

Muzikale 'Picknick in het park'

LICHTENVOORDE - De kopgroep van Schutterij St. Switbertus verzorgt 's op zondag 9 juli 's middags van 14.00 tot 16.00 uur een gezellig concert onder de naam 'Picknick in het Park'.

Bezoekers kunnen gratis luisteren naar gevarieerde muziek van de fanfare en malletband in een zomerse picknick sfeer. Geen entree, niet verplicht stil zijn, gewoon gezellig met elkaar praten en genieten van de muziek, de picknick hapjes en de drankjes die men zelf meebrengt. Een deken of een stoeltje? Dat bepaalt het publiek helemaal zelf. Een mooie gelegenheid voor ongedwongen ontmoetingen en een eerste of hernieuwde kennismaking met de muziekvereniging van St. Switbertus.

Er is plaats genoeg voor gezinnen, families, vrienden en bekenden. Mensen die iets meer willen weten over de muzikale-, boogsport of andere activiteiten? Er zijn altijd leden van de vereniging aanwezig die informatie kunnen geven. De weersvooruitzichten voor het weekend zijn goed, dus wie nog geen vaste plannen heeft, kan zondag 9 juli naar het Wentholtpark (naast Marianum) in Lichtenvoorde komen voor 'Picknick in het Park'.


www.st-switbertus.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden