Ook grootformaat tegels zoals deze mFlor Fonteyn 90x90 cm tegel in betonlook zijn te zien in de showroom. Foto: PR
Ook grootformaat tegels zoals deze mFlor Fonteyn 90x90 cm tegel in betonlook zijn te zien in de showroom. Foto: PR
advertorial

PVC vloeren: de ideale oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Met de PVC vloeren van PVC vloerspecialisten is kwaliteit gegarandeerd. Klaar om je leven zo makkelijk mogelijk te maken. Je wordt verliefd op prachtige dessins in hout, steen en betonlook. Of klassieke patronen uit de Moduleo Moods collectie zoals visgraat en chevron.

En het is een liefde die blijft. Want naast een prachtige uitstraling bieden onze vloeren een extreem beschermende toplaag. Concreet betekent dit weinig slijtage, weinig onderhoud en geen ergernissen. Meer tijd voor jezelf of je gezin dus.
De vloeren zijn water- en slipbestendig, kennen een sterke geluidsisolatie en zijn perfect combineerbaar met vloerverwarming.


Met Moduleo Moods laten zich klassieke maar ook eigentijdse patronen in de vloer verwerken. Foto: PR

En omdat onze vakmensen al jaren deze vloeren leggen staan we garant voor een goede oplossing in elke situatie en nemen we desnoods het hele traject, inclusief afvoer van de oude vloer, voor onze rekening. En natuurlijk geven we altijd het beste advies en komen wanneer nodig bij u thuis de situatie beoordelen.
In onze showroom in Aalten hebben we meer dan 200 verschillende dessins. Of het nu om een mooie plank gaat of een grote tegel, het komt zelden voor dat iemand bij ons niet kan slagen.
Onze showroom is elke vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur geopend en elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op andere dagen, ook in de avonduren zijn we op afspraak geopend. Bel dan 0543-216255 of mail met info@pvcvloerspecialisten.nl voor een afspraak.


PVC vloerspecialisten
Landstraat 30
7121 CR AALTEN
tel. 0543-216255
mail: info@pvcvloerspecialisten.nl
website: www.pvcvloerspecialisten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden