Zomers concert in Wentholtpark

LICHTENVOORDE - Zondag 9 juli waren de fanfares en slagwerkgroepen van St. Switbertus Lichtenvoorde en St. Antonius Vragender samen aanwezig in het Wentholtpark voor een zomers concert.

Voor een groot publiek brachten de muziekkorpsen onder een stralende zomerzon eerst afzonderlijk van elkaar een aantal nummers van hun repertoire ten gehore. Voor de pauze was dat de fanfare en malletband van St. Switbertus. Na de pauze was het de beurt aan de fanfare en de slagwerkgroep van St. Antonius Vragender.

Dat het, deels picknickende, publiek de mooie klanken kon waarderen bleek wel uit het veelvuldig applaus. Dat was er trouwens ook voor de nummers die de beide korpsen ter afsluiting van de 'Picknick in het Park' gezamenlijk speelden. Muzikanten en publiek genoten duidelijk van elkaar en de ontspannen sfeer op deze mooie zondagmiddag.

Mensen die meer willen weten over St. Switbertus en wat er allemaal geboden wordt qua activiteiten zijn welkom in clubgebouw de Swite of kunnen de website raadplegen. Zelf muziek maken, twirlen, vendelen, boogschieten, biljarten, kaarten, het kan allemaal.


www.st-switbertus.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>