Wisseling van de wacht. Foto: PR
Wisseling van de wacht. Foto: PR

Directeur Ton Niesink geeft stokje door

LICHTENVOORDE - Na 14 jaar als directeur op de Frans ten Bosch te hebben gewerkt, vond Ton Niesink het een goed moment om het stokje door te geven aan de nieuwe man: Roel Schreur.

Roel is leerkracht op basisschool 't Hof en wil zich graag bekwamen en profileren als directeur op de Frans ten Bosch. Daarbij krijgt hij op de achtergrond nog een klein beetje ondersteuning van Ton. Op vrijdagmorgen 7 juli was de gehele school getuige van de officiële sleuteloverdracht tussen de oude en de nieuwbakken directeur. Ton bedankte alle kinderen en leerkrachten voor de fijne samenwerking en hij gaf aan dat hij met een gerust gevoel kon vertrekken. 'Alles staat goed in de beugels'.

Roel benadrukte in zijn woordje dat hij het heel belangrijk vindt om dingen samen aan te pakken en ook om samen plezier te hebben. Namens alle kinderen heetten Noortje en Jasmijn de nieuwe directeur van harte welkom en ze hopen dat hij ook in alle klassen les komt geven en dat hij ook een beetje humor meebrengt.

2 reacties
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>