De jubilarissen van Dusseldorp. Foto: PR
De jubilarissen van Dusseldorp. Foto: PR

Drie jubilarissen bij Jos Dusseldorp Transport

LICHTENVOORDE - Tijdens de vakantieborrel bij transport- en verhuisbedrijf Jos Dusseldorp in Lichtenvoorde, die ieder jaar gevierd wordt met een barbecue voor de medewerkers, werden drie jubilarissen in het zonnetje gezet. .

Eddy Siemes, Clemens Leemreize en Gerrit Jan Piek waren samen met partners hun kinderen en kleinkinderen uitgenodigd. Jill en Eddy Dusseldorp hadden een presentatie voorbereid, waarin men uitgebreid de afgelopen jaren doornam. Aan de hand van oude foto's werd in de tijd teruggegaan. De jubilarissen zijn begonnen in 1977, vlak nadat de oprichter van het bedrijf , Jos Dusseldorp, was overleden en het bedrijf een moeilijke tijd meemaakte. Ze hebben de oude locatie aan de Dieselstraat meegemaakt, maar ook de groei en verhuizing naar de nieuwbouw aan de Galileistraat. Gerrit Jan Piek heeft zich in de 40 jaar ontwikkeld van de eerste BBL-leerling binnen het bedrijf tot de chauffeur die dagelijks de buitenlandse ritten naar Parijs (F), Sywell (E) , Duitsland en Noorwegen verzorgde en nu voor een relatie dagelijks de uitgaande ritten zeer betrouwbaar verzorgd. Clemens Leemreize komt oorspronkelijk uit de bouw, zodat hij ook diverse bouwkundige werkzaamheden voor het bedrijf heeft verzorgd, en is hij jarenlang de Brabant- en Limburg-specialist geweest. Ook heeft hij een paar jaar geassisteerd als heftruckchauffeur op het magazijn. Nu rijdt hij met een oplegger voor diverse verladers. Eddy Siemes kwam van Philips Lighting, in Winterswijk en werd de Groningen- en Friesland-specialist. Alle klanten lopen weg met hem en hij is er letterlijk kind aan huis. Eddy is erg loyaal; het bedrijf doet nooit tevergeefs een beroep op hem.

Jill en Eddy Dusseldorp: "In een periode van veertig jaar leer je elkaar wel kennen en weet je ook veel van ieders omstandigheden, zowel in het werk als privé. Het is daarom erg fijn, dat we graag samenwerken en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. We bedanken de jubilarissen voor hun inzet in de afgelopen jaren en hopen natuurlijk op een goede voortgang voor de komende jaren. Het is belangrijk, dat het thuisfront achter het beroep van de echtgenoot en/of vader staat. De mannen zijn veel onderweg, waarbij er vaak een overnachting buitenshuis aan te pas komt. Daarom ook hulde aan de achterban!"

Nadat de jubilarissen door de collega's waren gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal, werd er uiteraard een drankje gedronken op deze mijlpaal bij Jos Dusseldorp Transport BV.

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>