Spektakel bij start en finish. Foto: PR
Spektakel bij start en finish. Foto: PR

Tractor Sterrit met veel spektakel

LIEVELDE - Zaterdag 19 augustus wordt de vijfde editie van de Tractor Sterrit verreden. Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen.

Vorig jaar was de sterrit met ruim 194 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Van oldtimers van bijna 100 jaar oud tot de nieuwste tractoren die vers van de fabrieksband afrollen, nostalgie gecombineerd met innovatieve technieken. Onder het genot van een bak koffie en krentenwegge wordt iedereen om 12.00 uur welkom geheten bij Lensink Constructie-Machines in Lievelde, om daarna van start te gaan. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met leuke verrassingen.

Vertier voor jong en oud
Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein van Lensink is gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Dit jaar is er een middagvullend programma in de speciaal ingerichte Kinderweide. Met loeigezellige boerenspellen voor de kinderen wordt er gestreden om de felbegeerde titel 'Boer en boerin van het jaar'. Tevens is er een verkiezing van de mooiste traptrekker en de Kramp Traptrekkerrace. Immers, jong geleerd is oud gedaan. Ook de start van de sterrit is elk jaar weer een spektakel om te aanschouwen!

Trekkerbocht
Na jarenlange ontwikkeling in het diepste geheim introduceert TSTL haar eigen drankje: Trekkerbocht. Binnen de organisatie had iedereen wel een mening over hoe het drankje moest gaan smaken. Om ruzies en scheve gezichten te voorkomen zijn al deze meningen meegenomen in de uiteindelijke smaak, het drankje is dan ook met 'recht' echt 'bocht' geworden. Trekkerbocht is verkrijgbaar op het Trekkerbal.

Trekkerbal
Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal op zaterdag 19 augustus om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Een unieke combinatie van brullende gitaren, dance, Achterhoekse gezelligheid, bier en tractoren.
De hal van Lensink Constructie-Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein. Aan alles is gedacht om er een brute en fantastische ervaring van te maken. Het Trekkerbal is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers. Verschillende acts zullen hun opwachting maken op het Trekkerbal.

SatisFexy
SatisFexy komt harder dan een Rolling Stone, is heter dan je girlfriend en knalt harder dan een wreckingball. Deze vijfkoppige formatie weet met haar energieke repertoire stembanden te laten scheuren en alles op z'n kop te zetten. Het publiek wordt overladen met absolute meezingers van Tina Turner, meespringers van Bon Jovi en snoeiharde gitaren van AC/DC.

Diss Nie Okay
Katy Perry, Taylor Swift, Miley Cyrus, deze zes gasten hebben ze allemaal uitgekleed tot de kern van hun muziek. Vervolgens hebben ze er een zestal baarden en een exponentieel groeiend aantal tattoos op losgelaten. Met een 'in your face' liveshow, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, spelen ze elke feesttent plat.

DJ Powershift
De nu al legendarische DJ Powershift schakelt moeiteloos de complete avond aan elkaar met uiteenlopende koppelingsplaatjes en keer op keer vol gas. Van classics uit de jaren '70 tot balenpers hardcore, niets is hem te gek.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>