Het winnende team van de dames Beach Cup, 'Laatkomers' poseert met de behaalde prijzen. Foto: PR
Het winnende team van de dames Beach Cup, 'Laatkomers' poseert met de behaalde prijzen. Foto: PR

Geslaagd Beachvolleybaltoernooi Marvo'76

MARIËNVELDE - Voor de 21ste keer organiseerde volleybalvereniging Marvo '76 in het weekend van 7,8 en 9 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein en BMV parkeerplaats in Mariënvelde.

In totaal deden er 96 teams mee. Vrijdag avond begonnen het toernooi met het onderdeel twee tegen twee. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel.

Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team 'Laatkomers'. Bij de heren wonnen 'De Dakkers' niet voor de derde keer op rij. De Beach cup wisselbeker ging naar 'Joppe's Fanclub 1.0'.

De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix. Marvo kan terugkijken naar een zeer geslaagd toernooi met veel deelnemers en publiek en steun van een groot aantal sponsoren.

De winnaars in de verschillende klassen waren:

Twee tegen Twee Dames: 'Rochelle & Leonie'
Twee tegen Twee Heren: 'Dik en Thijs'

Jeugd CMV: 'De troetelbeertjes'
Jeugd B: 'Kiss my ace'

Beach-Cup Dames: 'Laatkomers'
Beach-Cup Heren: 'Joppe's Fanclub 1.0'

Dames recreatief: 'De Kukens zonder Hans'
Heren recreatief: 'De oudjes'
Mixed recreatief: 'Woppertjes'

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>