Rust en natuur bij Fietsvierdaagse

LICHTENVOORDE - Na de ronkende motoren en het muzikale geweld van de Zwarte Cross, biedt de fietscommissie van de KBO rust en natuur bij deelname aan de Fietsvierdaagse.

De Fietsvierdaagse is een heel ander evenement dat Lichtenvoorde ook op de kaart zet. De vierdaagse wordt gehouden van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 augustus. De Start is bij HCR 't Zwaantje aan de Zieuwentseweg in Lichtenvoorde. Deelnemers kunnen vertrekken vanaf 9.00 uur voor een route van 25 of 50 kilometer. Beide routes gaan door de Achterhoek en het grensgebied, KBO hoopt de fietsers met de mooie routes te verrassen. De organisatie hoopt op mooi fietsweer en op een groot aantal deelnemers.

De kaarverkoop begint vanaf maandag 24 juli bij VVV Lichtenvoorde op de Markt en bij de fietscommissieleden mevrouw Wissink, Planetenstr. 44, mevrouw Krabben Zuivelstraat 16, de heer Engelbarts, Jacob Catsstraat 30 en bij de heer Wijers, Gruttostraat 11. Informatie over prijzen staat in het 'Keitje' in deze krant.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>