Sonja, Gert en Arjan Bronckhorst. Foto's: www.gmfoto.nl
Sonja, Gert en Arjan Bronckhorst. Foto's: www.gmfoto.nl
advertorial

Crematorium Hart van Berkelland - Landschappelijk karakter verbindt het verleden met het heden

REGIO – Crematorium Hart van Berkelland aan de Groenloseweg 2 in Haarlo is vanaf deze week operationeel. "Landgoed Het Aamschot leent zich bij uitstek om het laatste afscheid van een dierbaar overledene zo persoonlijk mogelijk te maken", aldus initiatiefnemers Sonja en Gert Brinkhorst en zoon Arjan.

De parkachtige omgeving met de ontvangstruimten uit de jaren vijftig zijn gerenoveerd in de oude stijl en aangepast aan de eisen van deze tijd. "Na de uitvaart bieden deze sfeervolle vertrekken gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen."

Eigentijds
Naast de authentieke gebouwen is Crematorium Hart van Berkelland gebouwd. Een eigentijds crematorium waar mensen terecht kunnen voor de verzorging van de overledene tot en met de crematie en alles wat daarbij komt kijken. 
"Uitgangspunt voor onze dienstverlening is dat mensen rustig en respectvol afscheid kunnen nemen. Dat doen we in samenwerking met alle uitvaartverzorgers in de regio. Op een manier die zo kenmerkend is voor de Achterhoek; gemoedelijk en gastvrij", aldus eigenaar Gert Brinkhorst.
"Betrokkenheid, gevoel en zorg vanuit het hart kenmerken onze dienstverlening rondom het laatste afscheid. Alle voorwaarden zijn hiervoor aanwezig, zowel voor grote als voor kleine gezelschappen. Helemaal in stijl van de nabestaanden, want daar gaat het om", aldus Brinkhorst. "Het begint met een luisterend oor van onze medewerkers. Zij vertalen de wensen van de nabestaanden en bieden service op maat; niet alleen tijdens de uitvaartdienst, maar ook daarvoor en erna. Bovendien merken we dat een gezamenlijke maaltijd steeds vaker een wezenlijk onderdeel vormt van een afscheid. Samen eten biedt troost. Ook daarvoor bieden we ruimte, tijd en tal van mogelijkheden."

Voor, tijdens en na de uitvaart

Voor
Hart van Berkelland beschikt over drie rouwkamers waar nabestaanden de overledene kunnen bezoeken. Op elk moment zonder afspraak. 

Tijdens
De ontvangstruimte voor de gasten met uitzicht over de vijver van het landgoed grenst aan de ovale aula waar alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid aanwezig zijn.

Na
Na de afscheidsdienst zijn zowel de koffiekamers als de gerenoveerde gastruimten van Jachthuis Het Aamschot geschikt voor een nazit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden