Dialezing over pompoenen

LICHTENVOORDE - Sander Sanders van 'Sanders Pompoenen en Exoten' verzorgt op dinsdag 19 september een dialezing over pompoenen en exotische komkommerachtigen. Hij komt op uitnodiging van Groei en Bloei afdeling Oost Gelre-Winterswijk naar HCR 't Zwaantje, Zieuwentseweg 1 te Lichtenvoorde. Het programma begint om 20.00 uur.

Naast paddenstoelen, dorre bladeren en kortere dagen, is de komst van de herfst ook te herkennen aan de vele soorten pompoenen in de winkels en hier en daar langs de weg. Pompoenen zijn niet alleen erg decoratief, maar er zijn ook veel smakelijke gerechten mee te maken, zoals soep en stoofschotels. Sanders legt uit: "We maken op deze avond een stap vanuit de geschiedenis naar het heden van de pompoen. We tonen u leuke composities met pompoenen en nemen vanzelfsprekend verse pompoenen mee. Daarnaast vertel ik over het zelf kweken met alle eventuele problemen en geef ik nuttige tips. Op culinair gebied kan men kennis maken met alles wat de pompoen te bieden heeft, men kan bijvoorbeeld onze heerlijke jam proeven. Tevens hebben wij voor u onze recepten in boekvorm of op CD en diverse soorten pompoenzaden en thee."

Men is van harte welkom om deze ongetwijfeld boeiende en leerzame pompoen-avond te bezoeken op dinsdag 19 september om 20.00 uur bij HCR 't Zwaantje, Zieuwentseweg 1 te Lichtenvoorde.
Leden van Groei & Bloei betalen geen entree en niet leden betalen 4,- euro inclusief een kopje koffie of thee.

Reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>