André en Jacquelien Schilderink uit Beltrum krijgen de 'gedekte tafel' uitgereikt van Vincent Gosselink. Foto: PR
André en Jacquelien Schilderink uit Beltrum krijgen de 'gedekte tafel' uitgereikt van Vincent Gosselink. Foto: PR

Slagerij Gebroeders Gosselink reikt 'een gedekte tafel' uit

LICHTENVOORDE - Na de jubileumactie van 25 weken kon slager Vincent Gosselink van Slagerij Gebroeders Gosselink aan de winnaar 'een gedekte tafel' uitreiken. Dit gebeurde aan het begin van het kermisweekend aan André en Jacquelien Schilderink uit Beltrum. De gedekte tafel bestond uit een achttiendelig Villeroy & Boch servies met bijbehorend bestek. "We zijn er heel blij mee. Onze kinderen gaan binnenkort het huis uit en dit is een heel welkom cadeau."

Op 11 februari was het precies 25 jaar geleden dat de gebroeders Jos en Vincent Gosselink slagerij 'De Vleeshal' aan de Aaltenseweg overnamen van Herman Groot Zevert, die deze slagerij van Vos jarenlang runde. Inmiddels is de ambachtelijke slagerij alweer zeven jaar aan de Nieuwmarkt gehuisvest.

In de periode van bijna een half jaar kon gespaard worden voor gratis vleeswaren bij het ontbijt en stukjes speciaal klaargemaakt vlees voor een vierpersoonsmaaltijd. "Dit hebben we gedaan zodat klanten nader kennis kunnen maken met de smaak van onze vleesproducten. Mensen kunnen het vlees zo eenvoudig afmaken zonder dat de smaak van puur vlees verloren gaat. Klanten vragen naar gezonde en vers bereide maaltijden zonder kunstmatige toevoegingen. De kwaliteit blijft voorop staan in de wetenschap dat de klant wel degelijk het verschil proeft tussen een lapje biefstuk en een echte biefstuk van de slager."

Direct na de Lichtenvoordse kermis richt slagerij Gebroeders Gosselink zich op de herfst. Stamppotten met worst en een kuiltje jus, klapstuk, groenteschotels met fijngesneden varkensfilet en voor liefhebbers T-bone (rund en varken). Over twee weken vindt 'Proef Lichtenvoorde', Food & Fashion plaats. Slagerij Gebroeders Gosselink is een van de deelnemers en leveranciers van de plaatselijke horeca. Ze hebben een eigen stand waar bezoekers van het proefevenement enkele herfst- en winterspecialiteiten kunnen proeven.

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>