Zonnebloem en KBo trekken er samen op uit naar Giethoorn. Foto: PR
Zonnebloem en KBo trekken er samen op uit naar Giethoorn. Foto: PR

Zonnebloem en KBO Harreveld beleven een heerlijk dagje uit

HARREVELD - Op donderdag 24 augustus vertrok 's morgens rond 9.15 uur vanaf het Meester Nijsplein een bus met 49 personen, waaronder zeven vrijwilligers van de Zonnebloem, richting Giethoorn.

Jaarlijks organiseren Zonnebloem en KBO samen een uitstapje en deze keer was de keuze gevallen op een rondvaart door het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden, dit in combinatie met op zijn tijd een hapje en drankje. Een gezellig volle en comfortabele bus met dit jaar ook een flink aantal mannen onder de liefhebbers ging dus richting Giethoorn waar men rond 12.00 uur hartelijk werd onthaald in restaurant de Rietstulp met koffie of thee en appelgebak met slagroom.

Rond 12.45 uur gingen de gasten aan boord van de boot en onder begeleiding van een gids en voorzien van een knapzak met uitgebreide picknick begon een twee uur durende tocht over het water. Er werd erg genoten van de prachtige omgeving, de uitleg over allerlei bezienswaardigheden en mede ook het mooie weer zorgde er voor dat het een heerlijke rondgang werd langs plekjes waar men anders niet zou kunnen komen.

Om 18.00 uur arriveerde het gezelschap weer in Harreveld waar zoals gebruikelijk de dag werd afgesloten met een heerlijk diner in de zaal van Café de Boer. De reizigers van KBO en de Zonnebloem beleefden een prachtige dag met een mooie afsluiting, mede door de sponsoring van de Achterhoek Toer Rally Lichtenvoorde mogelijk gemaakt.

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>