Workshops en actie bij Litac

LICHTENVOORDE - Terwijl de corso- en kermisfestiviteiten achter de rug zijn en de nationale sportweek, waarin opgeroepen wordt om toch vooral te bewegen, nog loopt is het volgens Litac tijd om over verantwoord bewegen na te denken.

Litac gaat daaraan de komende tijd veel aandacht besteden. Vooral de maand oktober staat daarbij in de schijnwerpers. Te beginnen op zondag 8 oktober met een open huis, gevolgd door een aantal workshops. Daar hoeft men echter niet op te wachten. Litac neemt deel aan de AH-sportactie: Sparen voor vijf keer gratis Sporten. Heeft men een volle spaarkaart dan kan men onder andere bij Litac terecht. Een mooi moment om eens te komen kennismaken met tafeltennis of met dynamictennis. Een sport vol beweging, waar wekelijks een groot aantal sportievelingen van elke leeftijd, ieder op zijn of haar eigen niveau, mee bezig is. Men wordt uitgedaagd om sportieve ambities eens waar te maken, om in beweging te komen op zondag 8 oktober.
Informatie kan men verkrijgen via de website van Litac: www.litac.nl Zomaar binnenlopen in het clubgebouw 'de Zandschoppe' kan ook.

Competitie tafeltennis weer van start
Nauwelijks is het rumoer van de kermis verstomd of de tafeltennissers kunnen hun batjes weer laten spreken. De senioren komen evenals de jeugd met vier teams uit in de competitie. Het zal vooral voor de heren van het eerste team even wennen zijn. Door allerlei tegenslagen is dit team na vele jaren derde divisie te hebben gespeeld gedegradeerd naar de hoofdklasse van de afdeling Gelre. Daarin staan de heren komende vrijdag 15 september meteen al voor een vuurproef te staan: het sterke Huissense Hutaf 1 komt op bezoek in de Zandschoppe. Ook de overige teams spelen vrijdag thuis. Op zaterdag 16 september volgen dan de eerste wedstrijden voor de jeugdteams, eveneens allemaal thuis.

Reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>